Hyppää sisältöön

Siurua & Reid

Erilaisista taustoista tapahtumatuotannon pariin tiensä löytäneet Sanni Siurua ja Robert Reid pitävät tiimiä kannattelevana voimana rakkautta ihmisiä kohtaan. Kipinä tekemiseen leimahtaa uusien kohtaamisten voimasta – yhä uudelleen ja uudelleen.

Hotel Mestarin moneen mukautuvat tilat myyvät itse itsensä, mutta oikeita ihmisiä tarvitaan herättämään upeiden puitteiden potentiaali eloon. Sanni Siurua ja Robert Reid ovat tähän tehtävään oikea parivaljakko erilaisine, toinen toistaan täydentävine taustoineen. Ei sääntöjä on heille sääntö numero yksi.

Sanni Siurua kertoo Robert Reidin olevan varsinainen hurmuri, kun taas Reid mainitsee Siuruan olevan alansa huippuammattilainen, ja vieläpä loputtomalla positiivisella energialla varustettu sellainen. Tehotiimin jäsenet toteavat olevansa hyvinkin samantahtisia ja yhtymäkohta löytyy myös outside the box -ajattelusta, jonka puolesta kummatkin Hotel Mestarin työntekijät liputtavat.

Tapahtumatuotantoa tehdään tässä talossa NO RULES! -asenteella ja luoviin mieliin piirtyy välillä turhankin villejä ideoita. Nämä inspiraation puuskat luovat mielekkyyttä tekemiseen ja ajatusten pallottelu sekä asiakkaan että tiimin kesken ovat antoisia hetkiä kullekin osapuolelle. Toteuttamisen suhteen on kuitenkin hyvä säilyttää pieni suhteellisuudentaju, sillä huomioon otettavia asioita on monia aina tilan kapasiteetista tapahtuman tekniseen toteutukseen asti. On kuitenkin sanomatta selvää, että vain taivas on rajana, kunhan asenne on kohdillaan – ja sitähän sekä Siurualta että Reidiltä löytyy.

“Hotel Mestarin avajaisten jälkeisinä viikkoina koimme kaiken mahdollisen – isot asiakkaat isoine tarpeineen sekä pienet asiakkaat yksityiskohtaisemmilla toiveilla. Hotel Mestarin tila mukautuu jo itsessään moneen, ja tapahtumakonsepti Verstas mahdollistaa tilaisuudet gaalailloista, business forumeihin ja luoviin workshoppeihin, joten ilmapiirin luominen on monesti tehtävistä se tärkein… ja usein myös haastavin. Siihen on syytä satsata”, Siurua kertoo.

Monien mahdollisuuksien mestarit

Reid on lähtöisin Kanadasta, jonka jälkeen matka jatkui Yhdysvaltojen kautta Suomeen. Suomesta löytyi sukujuurien lisäksi myös opiskelupaikka ja elämänkumppani. Reidin uran varrelle on mahtunut monenlaista, kuten esimerkiksi töitä ruoanlaiton parissa. Kokin ammatti ei kuitenkaan tarjonnut riittävästi ihmiskontaktia, joka on sosiaalisista tilanteista nauttivalle Reidille elinehto. Tapahtumatuotannon pariin siirtyminen tuntui näin ollen luonnolliselta.

“Nautin kovasti arkisista, välittömistä ja yllättävistä kohtaamisista. Tapahtumien parissa työskentely tarjoaa jatkuvia haasteita ja ongelmanratkaisukyvylle on kysyntää. Pitää hallita suuria kokonaisuuksia, mutta samalla huolehtia ruohonjuuritason toteutuksesta. Vieraiden on ensisijaisen tärkeä tietää, että olemme täällä heitä varten yhdessä Sannin kanssa sekä näytämme, opastamme ja mahdollistamme.”

Siuruan rooli Mestarilla on kaikenkattava. Keskiössä on asiakaskokemus, jota rakennetaan ja vahvistetaan arkisella tasolla – tarpeet täytetään mieluiten jo ennen kuin vieras niitä ehtii edes tiedostamaan. Siuruan lämmin ja napakka energia tuo hyvän lisän tiimiin, jolla tapahtuma kuin tapahtuma saadaan onnistumaan.

“Päädyin alalle sattuman kautta. Minulla on vahva kilpatanssitausta ja opiskeluaikoina tätä elämäntapaa oli rahoitettava jotenkin – ryhdyin siis tarjoilemaan tamperelaisessa ravintolassa. Ensiksi oli tanssi ja tarjoilu, jonka jälkeen tanssi jäi ja tarjoilu vaihtui alan myyntipalveluiden ja toimistohommien puolelle. Huomasin kuitenkin kaipaavani ihmisiä ja suoraa kontaktia asiakkaisiin. Tämä oivallus johdatteli minut tapahtumatuotannon pariin.”

Siurua ja Reid ovat Hotel Mestarin mahdollistajat, jotka toinen toistaan täydentäen luovat sekä ilmapiirin että puitteet.

Keitä ovat Sanni Siurua & Robert Reid?

Siurua ja Reid ovat Hotel Mestarin tapahtumatuotannosta vastaava, toisiaan täydentävä kaksikko. Siuruan työtehtävät ovat monenkirjavat aina asiakkaan kokonaisvaltaisesta tarpeiden täyttämisestä hotelliarjen pyörittämiseen asti, kun taas Reid keskittyy ensisijaisesti Mestarin tapahtumatuotantoon.

Search