Makuelämyksiä kaikkiin tilaisuuksiin
Kolmen, neljän ja viiden ruokalajin kokonaisuudet antavat unohtumattomia makuelämyksiä kaikkiin kokouksiin ja tapahtumiin Hotel Mestarissa. Tutustu ja varaa!
Alla olevat menukokonaisuudet ovat tilattavissa minimissään 30 hengen ryhmälle. Jos järjestät alle 30 henkilön kokoontumisia, tutustu ryhmämenuihimme täältä.
Kolmen ruokalajin kokonaisuudet 69 €
Rakennusmestarin menu
Oliiviöljyssä kypsennettyä nieriää, jääfenkolia, hovimestarinkastiketta ja mallasleipää L
***
Yön yli haudutettua luomuhärän entrecôtea, kermainen tattikastike ja parmesanperunoita L, G
***
Mantelikakkua, jogurttimoussea ja marinoituja tyrnimarjoja VL
Lihamestarin menu
Hiillostettua siikaa, juuripersiljapyrettä ja pikkelöityä punasipulia L, G
***
Poronpaistia mausteliemessä, chorizoporkkanoita ja perunagratiinia L, G
***
Piimäpannacotta ja lakkahilloa G
Neljän ruokalajin kokonaisuudet 77 €
Kalamestarin menu
Mestarin härkäpastramia, piparjuuricreme ja friteerattua hopeasipulia L
***
Hiillostettua lohta, haudutettua fenkolia, puikulaperunapyrettä ja simpukka beurre blanc L, G
***
Valikoima pienjuustoloiden juustoja
***
Tummasuklaaganache, pähkinäcrumblea ja päärynää L
Leipurimestarin menu
Jäämeren katkarapuja skagen, Maalahden limppua ja graavattua sitruunaa L
***
Hummerikeittoa ja jokirapua L, G
***
Ylikypsää karitsanniskaa, leipurinperunoita, artisokkaa ja sieniä L, G
***
Lakka crème brûlée L, G
Viiden ruokalajin kokonaisuus 85 €
Keittiömestarin menu
Lohipastrami, avocadomoussea, kurkkufenkolisalaattia ja mallasleipäcrumble L
***
Maa-artisokkakeittoa ja siianmätiä L, G
***
Grillattu Ibericopossun secreto, murskattua perunaa ja punaviinikastiketta L, G
***
Valikoima pienjuustoloiden juustoja
***
Suklaamousse, pähkinäkrokanttia ja vadelmaa

Mestarilliset cocktailpalat
Cocktailpalat sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen, kun tarve on pienelle naposteltavalle. Valitse vähintään neljä cocktailpalaa per henkilö ja yhdistele makeita ja suolaisia makusi mukaan.
- Serranokinkkua ja karamellisoitua sipulia (L) 8 € / kpl
- Manchegojuustoa ja viikunahilloa (L) 6 € / kpl
- Savukalamoussea ja saaristolaisleipää (L) 5 € / kpl
- Avokadohummusta ja grillattua munakoisoa (L) 5 € / kpl
- Chorizotapenadea talon leivällä (L) 5 € / kpl
- Grillattua paprikaa ja mozzarellajuustoa (VL) 4 € / kpl
- Pasteis de nata 6 € / kpl
- Macarons (L) 4 € / kpl

Mestarilliset buffetit
Rennomman ruokailun ystäville suosittelemme tarjoiluja stations-tyyliin eli yksittäisinä tarjoilupisteinä. Mikäli haluat valmiin kokonaisuuden, valitse keittiömestarimme loihtima Street Food Station, jonka seurueenne voi nauttia vaikka seisaaltaan useammalta tarjoilupisteeltä.
Mikäli kuitenkin haluat valinnanvaraa, valitse toiveidesi mukainen alkuruoka-station, pääruoka ja jälkiruoka-station.
Alku- ja jälkiruoka-station yhdellä pääruoalla 69 € / hlö
Alku- ja jälkiruoka-station kahdella pääruoalla 77 € / hlö
Lisätiedot
Henkilökuntamme antaa mielellään lisätietoja mahdollisiin allergeeneihin liittyen. Mestarilliset tapahtumamenut valmistetaan ja veloitetaan vähintään 30 hengen mukaan. Edellytämme yhtenäistä ennakkotilausta ja pyydämme vahvistamaan menuvalintanne ja tilaisuuden osallistujamäärän kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. Erikoisruokavaliot huomioimme ennakkoilmoituksen mukaan.
Menu on voimassa toistaiseksi. Koska elämässä sattuu ja tapahtuu Mestareillekin, pidätämme oikeuden muutoksiin.
Järjestätkö alle 30 henkilön kokoontumisia?
Tutustu pienten ryhmien tapahtumamenuihimme Maestro51:n sivuilta:
Varaa herkullinen ja ainutlaatuinen tapahtumamenu
Varaa nyt Mestarillinen tapahtumamenu seurueellenne Primehotels Myyntipalvelusta:
puh. +358 (0)293 200 200
sales@primehotels.fi