Hyppää sisältöön

Mestarien kortteli

Haemme nyt innovatiivisia ja idearikkaita yrittäjiä Mestarien korttelin liiketiloihin. Rakennusmestarien taloon Helsingin keskustaan valmistuu uudenlainen lifestyle-hotelli ja tyylikäs korttelikokonaisuus.

Kokonaisuuden sydän, Hotel Mestari, on rouhea lifestyle-hotelli, jonka elävät ravintolatilat ja monipuolinen kokous- ja tapahtumamaailma tarjoavat erinomaiset puitteet majoituksen lisäksi kokoontumisille, tapahtumille, tilaisuuksille ja suurillekin juhlille.

 

Vuokraa tila Mestarien korttelista

Vapaat toimitilat:

Toimi heti – Mestarien korttelissa on tällä hetkellä enää vain yksi liiketila vuokrattavissa:

  • 325m², Fredrikinkatu

Vuokrattava liiketila Hotel Mestarista on 325 neliön kokoinen tila kahdessa kerroksessa.

Fredrikinkatu

325m², alk. 7 000 €/kk

Tämä yhteensä 325 neliön tila sopii erinomaisesti kuntosali- tai wellness-yrittäjälle, mutta toimii monenlaiseen liiketilatarpeeseen ja vaikkapa kahdelle eri yrittäjälle. Tila jakautuu kahteen tasoon: katutasoon ja alakertaan, joka sijaitsee yhtä tasoa katutasoa alapuolella. Tilaan kuuluvat tarvittaessa sosiaalitilat.

Laajat ikkunapinta-alat Fredrikinkadulle tarjoavat näyttävän mainospaikan yritykselle. Tilaan on oma sisäänkäynti. Mestarien korttelin liiketiloihin haetaan innovatiivisia ja idearikkaita toimijoita, jotka rikastuttavat koko korttelia ja tuovat mestariuden näkyviin.

Kyllä, olen kiinnostunut liiketilasta Mestarien korttelissa

Hae tästä

Kysy lisää

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää vapaana olevista tiloistamme Mestarien korttelissa.

liiketilat@hotelmestari.fi
+358 50 3672 671
 (ma-pe, klo 15-17)

Search