Skip to content

Mestarien kortteli

Haemme nyt innovatiivisia ja idearikkaita yrittäjiä Mestarien korttelin liiketiloihin. Rakennusmestarien taloon Helsingin keskustaan valmistuu uudenlainen lifestyle-hotelli ja tyylikäs korttelikokonaisuus.

Kokonaisuuden sydän, Hotel Mestari, on rouhea lifestyle-hotelli, jonka elävät ravintolatilat ja monipuolinen kokous- ja tapahtumamaailma tarjoavat erinomaiset puitteet majoituksen lisäksi kokoontumisille, tapahtumille, tilaisuuksille ja suurillekin juhlille.

 

Vuokraa tila Mestarien korttelista

Vapaat toimitilat:

Toimi heti – Mestarien korttelissa vielä seuraavat liiketilat jäljellä:

  • 41m², Fredrikinkatu
  • 92,5m², Fredrikinkatu
  • 20m², Eerikinkatu, Näytön paikka
  • 88m², Eerikinkatu

Vuokralaiset ehtivät vielä vaikuttamaan liiketiloihin ja materiaalivalintoihin.

Fredrikinkatu

41m², 1450 €/kk

Tyylikäs liiketila keskeisellä paikalla Fredrikinkadulla hotelli Mestarin vieressä. Tila tarjoaa oivat puitteet monenlaiseen liiketoimintaan vaikuttavassa Mestarien korttelissa muiden oman alojensa mestarien vieressä. Liiketilassa on kaksi sisäänkäyntiä, joista toinen sijaitsee Fredrikinkadulla ja toinen on yhteydessä hotellin atriumiin. Liiketilan tarjoamista palveluista kiinnostuneilla hotellin asiakkailla on näin helppo kulkuyhteys liiketilaan suoraan hotellin atriumin kautta.

Mestarien korttelin liiketiloihin haetaan innovatiivisia ja idearikkaita toimijoita, jotka rikastuttavat koko korttelia ja tuovat mestariuden näkyviin. 

Fredrikinkatu

92,5m², 3700 €/kk

Näyttävä liiketila eläväisellä Fredrikinkadulla tarjoaa mahdollisuuden ihastella ydinkeskustan sykettä. Kulmassa sijaitsevassa liiketilassa on upeat, isot ikkunat, jotka antavat niin Fredrikinkadulle kuin myös Eerikinkadulle. Ikkunat tuovat liiketilaan luonnonvaloa ja lisäävät paikallista tunnelmaa. Katutason sisäänkäynti on Fredrikinkadun puolella ja toinen sisäänkäynti avautuu suoraan hotelli Mestarin kauniiseen atriumiin. Liiketilan tarjoamista palveluista kiinnostuneilla hotellin asiakkailla on näin helppo kulkuyhteys liiketilaan suoraan hotellin atriumin kautta. Liiketilasta on myös käynti B-porraskäytävään, josta pääsee kellariin ja huonekerroksiin.

Mestarien korttelin liiketiloihin haetaan innovatiivisia ja idearikkaita toimijoita, jotka rikastuttavat koko korttelia ja tuovat mestariuden näkyviin. 

Eerikinkatu

Näytön paikka 20m², 1100 €/kk

Näytön paikka tarjoaa ihanan intiimin 16m² liiketilan Eerikinkadulla keskellä keskustaa, muiden Mestarien korttelin osaajien välittömässä läheisyydessä. Keskeinen sijainti ja korttelin muut omien alojensa mestarit tekevät liiketilasta ihanteellisen paikan tuoda oma osaaminen ihmisten tietoisuuteen. Katutason sisäänkäynti sijaitsee Eerikinkadulla ja liiketilasta on pääsy myös B-porraskäytävään poistumistiekäytävän kautta.

Hotelli Mestari ja Näytön paikka -liiketila hakevat Mestarien korttelin kruunuksi innovatiivista ja idearikasta toimijaa, joka rikastuttaa Mestarien korttelin kokonaisuutta entisestään. 

Eerikinkatu

88m², 2850 €/kk

Näyttävän liiketilan erikoisuus on pitkä lasiseinä, josta avautuu näkymät Eerikinkadulle. Eläväisen näkymän tarjoava lasiseinä tuo liiketilaan tunnelmaa ja valoa. Pitkästä lasiseinästä on hyötyä myös ulkoapäin tarkastellessa, sillä se tarjoaa ohikulkijoille mahdollisuuden ihastella ja kiinnostua liiketilan tarjoamasta palvelusta. Katutason sisäänkäynti sijaitsee Eerikinkadulla ja liiketilasta on myös LE-käytävä naapuritilaan.

Mestarien korttelin liiketiloihin haetaan innovatiivisia ja idearikkaita toimijoita, jotka rikastuttavat koko korttelia ja tuovat mestariuden näkyviin. 

Kyllä, olen kiinnostunut liiketilasta Mestarien korttelissa

Hae tästä

Kysy lisää

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää vapaana olevista tiloistamme Mestarien korttelissa.

liiketilat@hotelmestari.fi
+358 40 750 1122
(ma-pe, klo 15-17)

Näytön paikka

Haemme nyt Mestarien korttelin kruunuksi toimijaa, joka rikastuttaa kokonaisuutta entisestään.

Näytön paikka on ainutlaatuinen tilaisuus saada lentävä lähtö Hotel Mestarin katutason 16m² liiketilassa Eerikinkadulla.

Kerro meille, miten sinun yrityksesi tekisi kokonaisuudesta vieläkin vetovoimaisemman ja olisi saumaton osa Hotel Mestaria.

Täydellisen Mestari-Matchin löytyessä lupaavimmalla kisällillä on mahdollisuus saada räjähtävä startti liiketoiminnalleen Primehotelsin kuitatessa ensimmäisen vuoden vuokrat.

Oletko sinä Mestarien korttelin puuttuva palanen? Olisiko tässä täydellinen match? Onko tämä näytön paikkasi?

Miten haen?

Myy mestariutesi meille lähettämällä sinun näköisesi hakemus 15.11. mennessä.

Hae tästä

Lisätietoja
liiketilat@hotelmestari.fi 

 

Search