Intohimolla ja rohkeudella
Latin Bistro & Bar Maestro 51:ssä me rakastamme vastakohtia – olemme sekä harkittu että rohkea. Taivaallinen ruokamme saa väriä ja makua mausteista, kastikkeista ja grillistä. Rommi, tequila, jaloviina ja olut tuovat iloa pohjolan elämään. Baskikeittiön mutkattomat pinchot tuovat ystävät yhteen.
Latinosieluisen keittiön sydän on grilli, joka antaa syvyyttä makuun ja väriä lautaselle. Eteläamerikkalainen rentous näkyy ravintolan filosofiassa: aamiaisannoksia tarjoillaan koko päivän, ja viikonloppuisin kaupunkilaisia ilahduttaa Maestron brunssi.
Vieraamme voivat valita ravintolan eri tunnelma-alueista juuri tähän hetkeen sopivan oleskelutilan. Toisinaan se on baaritiski ravintolan sykkeessä tai ohikulkijoiden bongailu kadulta, yksityisyyttä kaivatessa hiljainen loosi ja tarvittaessa isommallekin seurueelle sopiva oma tila. Sydämemme sykkii sinulle kaikkina vuorokauden aikoina.
Ay caramba!

Lounas piipahtaen tai pitkällä kaavalla
Päivisin Maestrossa muistetaan kaupungin syke, ja lounaat tarjoillaan 5–15 minuutin aikalupauksella. Lounaan olemme suunnitelleet juuri sinun aikatauluusi sopiviksi vaihtoehdoiksi. Valitse nopea salaatti- ja keittolounas, tuhdimpi päivän lämmin lounas tai klassinen Steak & Fries pöytiintarjoiltuna, kun tahdot nautiskella hetken pidempään.
Lounas ma-pe klo 11.00-14.00
Iltaan taittaessa ravintola aukeaa kohtaamispaikaksi, jossa vieraat voivat valita itselleen tunnelmaltaan sopivimman tilan.

Masterful Drinks & Cocktails
Maestro 51:n baarissa kokoonnutaan ystävien kanssa yön pikkutunneille saakka. Laaja artesaanitequila ja -rommivalikoima, mutta myös ravintolan juomamestarin Mauricio Allenden suunnittelema cocktail-lista puhututtaa pöytäseurueita aina seuraavaan kertaan saakka.
Mauricio suhtautuu erityisen intohimoisesti agaveen ja tämän myötä on syntynyt myös oma artesaanitislaamon Casa Elemental, jonka perustajatiimiin Mauricio kuuluu. “Olen oman elämäni kasvitieteilijä. Erityisen syvä suhde minulla on agaveen – onhan se agaavipohjaisten juomien, kuten esimerkiksi tequilan ja mezcalin raaka-aine. Meksikossa valmistetaan myös lukuisia muita mielenkiintoisia väkeviä alkoholijuomia agavesta, mutta suomalaisille niistä tutuin on taatusti tequila.”, Mauricio kertoo.
Tutustu Mauricioon hänen Mestaritarinastaan