Hyppää sisältöön

Toiminta, joka viimeistelee kokoontumisen

Mestarien korttelin yrittäjät mahdollistavat monenlaista aktiviteettia ja palvelua. 

 

Virkistäytyminen

Hotel Mestarin Verstaalla onnistunut tapahtuma voidaan rakentaa kolmesta osa-alueesta: Tilat, Työkalut ja Toiminta. Meillä Hotel Mestarissa toimintaa ja mahdollisuuksia riittää keskeisen sijainnin, runsaan verkoston ja yritteliään Mestarin korttelin ansiosta. Meillä saat kokoontumisellesi erittäin ammattitaitoisen henkilökuntamme avustuksella paitsi huipputeknologialla varustetut tilan ja ympäristön, herkullisen ja laadukkaan tapahtumamenun kuin myös oheistoimintaa ja virkistystä.

Hotel Mestarin yksityissauna omaan käyttöön

Levähdä kokousten jälkeen löylyissä tai viimeistelkää päätökset lauteilla! Sauna on varattavissa joka päivä maanantaista sunnuntaihin klo 11-23.

Urheilumahdollisuudet upouudella kuntosalilla Fit Mestarissa

Huippuunsa viritetyllä kuntosalilla Fit Mestarilla nostetaan kunnolla hiki pintaan päivän päätteksi tai verrytellään ja venytellään rennosti. Kuntosalilla voi harjoitella Cybexin laitteilla, joiden ominaisuudet ja biomekaniikka ovat täysin omaa luokkaansa.

Pöytäfutista ja biljardia

Kokoontumisten välissä voitte ottaa pöytäfutiksen mestaruuskilpailun tai selvittää, kuka porukassanne on joukon biljardihai. Pöytäfutiksen ja biljardin pöydät ovat Hotel Mestarin vakiokalustoa ja sijaitsevat aivan Latin Bistro & Bar Maestro 51:n vieressä, josta nappaatte kätevästi myös pelijuomat ja -snacksit!

Kampaamopalvelut, kynsihuolto, Paint & Party..

Mestarien korttelin yrittäjät tarjovat mm. kampaamopalveluita, kasvohoitoja, kynsihuoltoa sekä Paint & Party -iltoja.

Search