Illalliselämyksiä intohimolla ja rohkeudella
Aitoa suomalaista ruokaa on aina tehty rakkaudella, ja lähiruoka on ollut enemmän sääntö kuin poikkeus. Selvää oli alusta asti, että lapsuudesta tutut maut ovat keittiömme suola ja sydän, inspiraatio, makumuistot tähän päivään tuotuina, ripauksella etelän twistiä.
À la carte menultamme löydät suosikkisi tunnelmalliseen illalliskokemukseen, nautittavaksi yksin tai jaettavaksi porukalla – laadukkaita viinejä unohtamatta.
”Onko mitään parempaa kuin rehellinen pippuripihvi?”
– Täydellisyyttä on turha selitellä.
PÖYTÄVARAUKSET
+358 40 668 5558
restaurant.cl.mestari@strawberry.fi
Lounas pöytiin tarjoiltuna
Pöytiin tarjoiltu lounaamme on täynnä makuja. Tarjolla on sekä tuttuja pohjoismaisia suosikkeja että uusia tuttavuuksia merten takaa.
Lounas ma-pe klo 11.00.-13.00
Iltaan taittaessa ravintola aukeaa kohtaamispaikaksi, jossa vieraat voivat valita itselleen tunnelmaltaan sopivimman tilan.
Baari
Maestro 51:n baarin puolella nautitaan aperitiivit tai viihdytään aamun pikkutunneille saakka pikkupurtavan ja artesaanicocktailien äärellä.
Mauricio Allenden suunnittelema cocktail-lista puhututtaa pöytäseurueita aina seuraavaan kertaan saakka.
Mauricio suhtautuu erityisen intohimoisesti agaveen ja tämän myötä on syntynyt myös oma artesaanitislaamon Casa Elemental, jonka perustajatiimiin Mauricio kuuluu. “Olen oman elämäni kasvitieteilijä. Erityisen syvä suhde minulla on agaveen – onhan se agaavipohjaisten juomien, kuten esimerkiksi tequilan ja mezcalin raaka-aine. Meksikossa valmistetaan myös lukuisia muita mielenkiintoisia väkeviä alkoholijuomia agavesta, mutta suomalaisille niistä tutuin on taatusti tequila.”, Mauricio kertoo.
Tutustu Mauricioon hänen Mestaritarinastaan