Hyppää sisältöön

Ei tavanomaiselle, kyllä arjen irtiotolle!

Yhteiset muistot ystävien, perheen tai lastenlasten kesken ovat korvaamattomia! Hotlailu on hauska tapa rentoutua ja viettää aikaa yhdessä luoden uusia muistoja. Kylpyläloma, aktiiviloma vai rentoutumisloma? Sinä päätät, Primehotelsin kohteista löydät varmasti suosikkisi.

Ikä on eduksi, sillä seniorit hotlailevat nyt kaikissa kohteissamme -20 % seniorietuhintaan. Primehotelsin uniikeista hotelleista löydät varmasti mieleisesi kohteen niin rentouttavalle kylpylälomalle, shoppailulomalle kaupunkiin kuin aktiivilomallekin!

Seniorihinta on voimassa 62 -vuotta täyttäneille tai eläkeläiskortin haltijalle.

Varaa

Varaa etuhintainen huoneesi verkkosivuiltamme etukoodilla S9R tai suoraan hotellin vastaanotosta. Varaus hoituu helposti myös alla olevan linkin kautta.  Sano ei tavanomaiselle ja kyllä luksusaamiaiselle!

Hintaan sisältyy aamiainen, kuntosalin käyttö ja Wi-Fi.

Varaa nyt

 

Kampanjaehdot

Etukoodi on voimassa kaikissa Primehotelsin hotelleissa. Seniorihinta on voimassa 62-vuotta täyttäneille tai eläkeläiskortin haltijalle. Huonehinta vaihtelee majoitusajankohdan mukaan. Etuhintaisia huoneita on rajoitettu määrä. Tarjoushinta koskee standard -luokan huoneita. Tarjoushintaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja/tai alennuksiin.

Vakuuskäytäntö:
Huone maksetaan tavallisesti hotellissa paikan päällä, hotelliin saapumisen yhteydessä. Pidämme huoneen varattuna saapumispäivänä klo 18.00 saakka. Myöhäisen saapumisen varalta (klo 18 jälkeen) voit taata varauksesi ennakkomaksulla tai luottokorttivaltuutuksella. Otathan asian tiimoilta yhteyttä hotellin vastaanottoon.

Peruutuskäytäntö:
Varausta voi muuttaa tai sen voi peruuttaa saapumispäivänä klo 18 mennessä.

Search