Hyppää sisältöön

Senioriloma alk. 97 €/1hh

Hotlaile aina edulliseen seniorihintaan ystävien, perheen tai vaikka lastenlasten kanssa. Seniorihinta on voimassa 62-vuotta täyttäneille tai eläkeläiskortin haltijalle.

Primehotelsin uniikeista hotelleista löydät varmasti mieleisesi kohteen niin rentouttavalle kylpylälomalle, shoppailulomalle kaupunkiin kuin aktiivilomallekin!

Varaa

Senioriloma alkaen 97 €/1hh

Hintaan sisältyy aamiainen, kuntosalin käyttö ja Wi-Fi. Varaa seniorihintainen huone Hotel Mestarissa etukoodilla S9R tai puhelimitse suoraan hotellista.

Varaa nyt

 

Kampanjaehdot

Etukoodi on voimassa kaikissa Primehotelsin hotelleissa. Seniorihinta on voimassa 62-vuotta täyttäneille tai eläkeläiskortin haltijalle. Huonehinta vaihtelee majoitusajankohdan mukaan. Etuhintaisia huoneita on rajoitettu määrä. Tarjoushinta koskee standard -luokan huoneita. Tarjoushintaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja/tai alennuksiin.

Vakuuskäytäntö:
Huone maksetaan tavallisesti hotellissa paikan päällä, hotelliin saapumisen yhteydessä. Pidämme huoneen varattuna saapumispäivänä klo 18.00 saakka. Myöhäisen saapumisen varalta (klo 18 jälkeen) voit taata varauksesi ennakkomaksulla tai luottokorttivaltuutuksella. Otathan asian tiimoilta yhteyttä hotellin vastaanottoon.

Peruutuskäytäntö:
Varausta voi muuttaa tai sen voi peruuttaa saapumispäivänä klo 18 mennessä.

Search