Hyppää sisältöön

Junior Suite

2 KING VUODETTA

Ylellisen viihtyisässä  Junior sviitissä laadusta ja tyylistä ei ole tingitty. Valoa tulvii tähän kulmahuoneistoon sisään jopa kahdesta suunnasta ja tilavuus mahdollistaa vaikka ystävien kutsumisen yhteiseen illanviettoon. Eerikinkadun ja Fredrikinkadun kulmassa sijaitsevista huoneista on parhaat näkymät kaupungin menoon.

Huone koostuu kahdesta vierekkäisestä huoneesta, joita yhdistää yhteinen eteinen. Toinen huoneista taipuu tarpeesi mukaan joko olohuoneeksi tai makuuhuoneeksi. Huoneesta löytyy seinälle kääntyvä ”kaappisänky”, joka luo lisämakuusijoja kahdelle yöpyjälle rauhaisaan makuuhuoneeseen. Vuode nousee tarvittaessa kuitenkin myös piiloon osaksi tyylikästä seinärakennetta, jolloin huoneesta kuoriutuu viihtyisä olohuone pehmeine sohvineen ja tarjoilupöytineen. Olohuoneen tyylikäs divaani toimii myös tarvittaessa lisävuoteena, jonka ansiosta huoneessa yöpyy jopa viisi vierasta.

Tunnelmaa rakentavat sisustuksen rauhoittavat värisävyt ja aidot materiaalit sekä tasokas kylpyhuone. Muhkea, leveä sänky, Joutsenen lempeät untuvat ja laadukkaat tekstiilit takaavat mestarillisen unielämyksen sekä viihtyisän loikoilupaikan teknologian parissa rentoutuvalle.

Kietoudu pehmeään kylpytakkiin ja inspiroidu upeasta tilasta. Täällä voit päästää mestariutesi valloilleen.

Mestarillisen virkistäytymisen avaimet löytyvät huoneestasi, jossa voit nauttia SodaStream-hiilihapotuslaitteen avulla puhdasta suomalaista kuplavettä milloin tahansa. Samalla autat muuttamaan maailmaa vähentämällä muovipulloista muodostuvaa jätettä. Minibarin antimista löydät monipuolisen valikoiman virvokkeita sekä suolaisia ja makeita herkkuja. Kahvin ja teen ystäville huoneessa on myös vedenkeitin.

Laadukkaiden kylpyhuonetuotteiden lisäksi huonevarustukseen kuuluu lukittava safety box, jossa säilytät turvallisesti tärkeimmät tavarasi sekä hiustenkuivaaja, jotta jokainen päiväsi olisi good hair day. Loppusilauksen teet vielä huoneen omalla räätäli- ja suutarisetillä sekä vaatehöyrystimellä, jolla raikastat ja suoristat vaatteesi käden käänteessä.

Majoitukseen sisältyy pääsy Hotel Mestarin monipuoliselle kuntosalille.

 

Have a masterful stay!

Huoneen ominaisuudet

  • Kahden huoneen kulmahuoneisto upeilla näkymillä
  • Seinälle kääntyvä ”kaappisänky” sekä divaani
  • Leveä sänky sekä Joutsenen untuvapeitot ja -tyynyt
  • SodaStream-laite, vedenkeitin, vaatehöyrystin ja laadukkaat kylpyhuonetuotteet
  • Mestarin kylpytakki ja omat räätäli- ja suutarisetit

Search