Hyppää sisältöön

Executive

1 KING VUODE

Tinkimättömän taidokkaasti toteutettu ja ylellisen tilava Excecutive King -huone tuo luksusta yöpymiseesi. Laskeudu istuskelunurkkauksen divaanille tai muhkeisiin nojatuoleihin viinilasillisen kanssa, heitä jalat pöydälle ja uppoudu lempikirjaasi.

Tunnelmaa rakentavat sisustuksen rauhoittavat värisävyt ja aidot materiaalit sekä tasokas kylpyhuone. Muhkea, leveä sänky, Joutsenen lempeät untuvat ja laadukkaat tekstiilit takaavat mestarillisen unielämyksen sekä viihtyisän loikoilupaikan teknologian parissa rentoutuvalle.

Kietoudu pehmeään kylpytakkiin ja inspiroidu upeasta tilasta. Täällä voit päästää mestariutesi valloilleen.

Mestarillisen virkistäytymisen avaimet löytyvät huoneestasi, jossa voit nauttia SodaStream-hiilihapotuslaitteen avulla puhdasta suomalaista kuplavettä milloin tahansa. Samalla autat muuttamaan maailmaa vähentämällä muovipulloista muodostuvaa jätettä. Minibarin antimista löydät monipuolisen valikoiman virvokkeita sekä suolaisia ja makeita herkkuja. Kahvin ja teen ystäville huoneessa on myös vedenkeitin.

Laadukkaiden kylpyhuonetuotteiden lisäksi huonevarustukseen kuuluu lukittava safety box, jossa säilytät turvallisesti tärkeimmät tavarasi sekä hiustenkuivaaja, jotta jokainen päiväsi olisi good hair day. Loppusilauksen teet vielä huoneen omalla vaatehöyrystimellä, jolla raikastat ja suoristat vaatteesi käden käänteessä.

Huoneeseen on mahdollista pedata lisävuode ennakkotilauksesta ja lisämaksusta. Majoitukseen sisältyy pääsy Hotel Mestarin monipuoliselle kuntosalille.

Have a masterful stay!

Huoneen ominaisuudet

  • Istuskelunurkkaus, divaani ja muhkeat nojatuolit
  • Leveä sänky sekä Joutsenen untuvapeitot ja -tyynyt
  • SodaStream-laite ja vedenkeitin
  • Mestarin kylpytakki, vaatehöyrystin ja laadukkaat kylpyhuonetuotteet

Search