Hyppää sisältöön

Nescafé x Minttu Räikkönen

Nescafé x Minttu Räikkönen

Hotel Mestari sai kunnian toimia Nescafé x Minttu Räikkönen PR-tapahtuman näyttämönä, joka keräsi aamiaistilaisuuden muodossa yhteen laajan kattauksen muotimaailman vaikuttajia, mediaa ja tärkeitä sidosryhmiä. Tilaisuudessa kuultiin Mintun kuulumisia ja esiteltiin Muodin Huipulle -TV-sarjan kilpailijoiden hänelle suunnittelemia upeita luomuksia, kuultiin Nescafén maailman kunnianhimoisimmasta kahvin vastuullisuusohjelmasta ja uuden sesongin lanseerattavista tuotteista.

Hotel Mestarin juhlasali Leka loi tapahtumaan tyylikästä gaalatunnelmaa ja iltajuhlan tuntua, vaikka kutsuvieraat kokoontuivatkin paikalle aamutuimaan nauttimaan mestarillisesta aamiaistarjoilusta Nescafén kahvin kera. Tilan sisustus yhdessä valaistuksen ja suuren mediaseinän tarjoamien esitysmahdollisuuksien kanssa loivat toivottua tunnelmaa ja glamouria.

”Tilaisuus oli erittäin onnistunut ja Hotel Mestarin henkilökunta varmisti ammattitaitoisesti kaikkien järjestelyiden toimivuuden tekniikasta tarjoiluihin. Tila toimi tämän kaltaiseen PR-tapahtumaan erinomaisesti ja mahdollisti hienosti esimerkiksi Minttu Räikkösen saapumisen lavalle yksityisen oven kautta. Myös lisätiloja puvustamista ja alkujärjestelyjä ajatellen saatiin hienosti yhdisteltyä viereisistä tiloista. Kun kaiken on mentävä nappiin, on mahtavaa, että tunne siitä, että kaikki on hoidossa, oli läsnä tilaisuuden alusta loppuun.”, iloitsee Nestlén kahvin liiketoiminnasta Suomessa vastaava Juliaana Leppänen.

Tilaisuus järjestettiin yhteistyössä Domakers Finlandin ja Primehotelsin kanssa.

Tarjouspyyntö

1Perustiedot
2Palvelut
3Tilatarve
4Majoitus
5Lisätiedot
6Yhteystiedot

Tilaisuuden perustiedot

PP dot KK dot VVVV
PP dot KK dot VVVV
Aloitusaika
:
Lopetusaika
:
Tilaisuuden luonne

Search