Hyppää sisältöön

Äänestä Hotel Mestari Suomen parhaaksi hotelliksi!

Hotel Mestari ehdolla Suomen parhaaksi hotelliksi 

Primehotelsin uniikit hotellikohteet ovat jälleen runsaslukuisesti edustettuina Suomen parhaita hotelleita äänestettäessä. Alalla perinteikäs World Travel Awards -kilpailu järjestetään nyt jo 31. kertaa. Kilpailun merkityksestä ja arvostuksesta kertoo sen saavuttama leikkimielinen ilmaisu matkailualan Oscareina.

Finland’s Leading Hotel -ehdokkuuden jo toistamiseen napannut Hotel Mestari on ansaitusti valittu Suomen parhaan hotellin finalistien joukkoon. Tämä rouhea lifestyle-hotelli ja kohtaamispaikka Helsingin keskustassa, perinteikkäässä Rakennusmestarien talossa, kätkee sisäänsä ainutlaatuisen hotellielämyksen. Hotellin eloisat ravintolatilat ja monipuolinen kokous- ja tapahtumamaailma tarjoavat erinomaiset puitteet kaikille kokouksille, tapahtumille, tilaisuuksille ja suurillekin juhlille.

Primehotelsin ehdokkaat ovat olleet menestyksekkäitä aikaisempina vuosina omissa kategorioissaan. Vuoden 2023 parhaita hotelleita äänestettäessä Hotel Mestarin lisäksi voitosta kisaavat Finland’s Leading Resort -sarjassa Hotel Sveitsi, moderni elämyshotelli keskellä Etelä-Suomen kauneinta matkailu- ja vapaa-ajanaluetta Hyvinkäällä, sekä Finland’s Leading Boutique Hotel -ehdokkaana historiallinen Hotel Katajanokka, joka on osa Tribute Portfolio by Marriott -valikoimaa.

Voittajat valitaan äänestyksen perusteella, joka on avoinna 4.2.2024 saakka. Pyydämmekin matkailualan ammattilaisia, mediaa ja vieraitamme äänestämään omia suosikkejaan matkailun saralla.

Reksiteröidy ja äänestä 

Search