Skip to content

Mestarien näyttämö

Hotel Mestarin ykkösketju kokee ja todistaa mestariuden hetkiä hotellin parhailta paikoilta

Keskelle Helsingin ydinkeskustaa rakentuvassa Hotel Mestarissa arki ei käy koskaan tylsäksi, vaan se on täynnä yllätyksiä. Hotelliarjen yllätykset saavat alkunsa ilosta ja inspiraatiosta, ja rakentuvat palanen kerrallaan. Yhteistyö on avain onnistuneeseen lopputulokseen. Näin hotellin päälliköistä koostuvan ykkösketjun päivä voisi edetä.

Kymmenhenkinen seurue kaartaa Fredrikin- ja Eerikinkadun kulmasta Hotel Mestarin viihtyisään aulatilaan, jossa vastaanoton päällikkö toivottaa uudet asiakkaat tervetulleeksi. Joukosta yksi astelee vastaanottoa kohti, kun muu seurue istahtaa laukkuineen aulan muhkeille tuoleille.

Vastaanottopäällikkö tiedustelee kiinnostuneena, kuinka matka Tampereelta sujui, sillä hän tunnisti saapuneen seurueen varauskalenterista ja osittain myös Tampereen murteesta. Vastaanottopäällikkö antaa heille katsauksen kuinka suunniteltu kokouspäivä tulee etenemään kohti sen päättävää ravintolaillallista. Samalla hän kirjaa vierailijoiden tiedot järjestelmään ja huomaa yhdellä olevan tänään syntymäpäivä – ”mikä tärkeä juhla”, hän ajattelee.

Vastaanottopäällikkö kertoo vielä kantavalla äänellä koko seurueelle päivän aikataulusta ja hotellin palveluista. Hänelle on tärkeää varmistaa, että jokainen vierailija huomioidaan. Seurueen puheensorina katoaa pian hisseihin, mutta aulan hälinän on tullut korvaamaan lapsiperheen riemu. Vastaanottopäällikkö ottaa perheen hymyssä suin vastaan ja kertoo heille, mihin Helsingissä kannattaa päiväretkellä suunnata. Hän saa ideoillaan perheen pienimmät innostumaan.

Aamupäivän hälinä rauhoittuu hetkeksi, jolloin vastaanottopäällikkö tarttuu puhelimeen ja pirauttaa keittiön puolelle. Ravintola-alue on herännyt uuden lailla eloon, kun lounasaika pitää ravintolahenkilökunnan kiireisenä. Taustalta kuuluu puheensorinaa, astioiden kilinää ja kokkien iloista viheltelyä. Vilskeen keskellä keittiöpäällikkö ehtii kuitenkin istahtaa alas ja kuunnella, mitä asiaa työkaverilla on.

Keittiöpäällikkö kuuntelee vastaanottopäällikön esittämän idean saapuneen syntymäpäiväsankarin yllättämisestä. Hän alkaa heti ideoida ja mumisee ideoitaan myös ääneen, mihin koko keittiön tiimi tarttuu. Yhdessä he jalostavat ideasta täydellisen ja pienen pohdinnan jälkeen tuumaavat, että yllätys odottaa nyt vain oikeaa hetkeä.

Myös kokouspalveluiden päällikkö on saanut korvanappiinsa tiedon yllätyksestä. Erilaisten elämysten organisointi on hänen erikoisalaansa. Hän käy työpöydällään läpi kokoustilojen varauksia ja katsahtaa rannekellostaan, että seurueen seuraava kokous kahvitarjoiluineen alkaa pian. Tässä välissä hän kiiruhtaa itsevarmoin askelin lähimpään kukkakauppaan ostamaan tusinan ruusuja.

Kello lyö kolme ja seurue saapuu kokoustilaan, jossa palvelupäällikkö jo odottaa heitä. Samalla vastaanotto- ja keittiöpäällikkö tapaavat ensimmäisen kerroksen hissin oven suulla. Vastaanottopäälliköllä on kädessään syntymäpäiväkortti, johon hän on kirjoittanut syntymäpäiväterveiset koko hotellilta. Hissin täyttää uunituoreen kakun tuoksu. ”Kokin yllätys”, keittiöpäällikkö hymyilee.

Ykkösketju tapaa kolmannessa kerroksessa. Palvelupäällikkö oikoo hakemiaan ruusuja, keittiöpäällikkö sytyttää kakun kynttilät ja vastaanottopäällikkö koputtaa kokoustilan oveen napakasti.

Yllätys täyttää hetkessä kokoustilan, kun ykkösketju onnittelee leveiden hymyjensä takaa päivänsankaria ruusujen ja kuoren kera. Koko seurue pääsee maistamaan yllätyksen mukanaan tuomaa makeaa kakkua, joka pienenee pala palalta nopeasti. Sankarin silmissä loistaa vilpitön ilo. Ykkösketju katsahtaa toisiaan ja antaa viekkaan katseen merkiksi, että yllätys on onnistunut.

Etsimme nyt Hotel Mestariin loistokasta ykkösketjua, jolle löytyy paikkoja mm. vastaanotosta, ravintolasta, keittiöstä sekä elämysten luojana tapahtumien ja kokoontumisten parista. Lue hakuohjeet ja hae tehtävään täältä.

Hotellin ykkösketjulta odotetaan

Diplomaattista tiimityöskentelytaitoa

Ympärilläsi työskentelee monen alan ammattilaisia. Tiimipelaajana on tärkeää, että nautit muiden kanssa työskentelystä ja ratkaisujen löytämisestä. Toisinaan pysähdyt ja kysyt, mitä työkavereillesi kuuluu.

Tinkimätöntä asiakaspalveluasennetta

On tärkeää, että olet vilpittömästi kiinnostunut asiakkaistasi ja varmistat tiimisi kanssa, että asiakas lähtee aina hymyssä suin vierailultaan. Työssä tarvitsee sujuvia vuorovaikutustaitoja.

Itsevarmaa työotetta ja joustavuutta

Hotellissa eteen voi tulla yllättäviä tapahtumia, joihin täytyy mukautua. Kiire kulkee käsikädessä hotelliarjen kanssa, jolloin hakijoilta odotetaan kykyä nauttia vauhdista. Haasta itsesi, laita itsesi peliin ja näytä se uusilla ja luovilla ratkaisuilla.

Mestarien näyttämö

Hotel Mestari toimii alojensa parhaiden näyttämönä. Mestarilliset kohtaamiset ovat vaikuttamisen ja vaikuttumisen hetkiä – jokainen niistä on merkityksellinen. Mestari jättää jäljen.

Search