Hyppää sisältöön

Syyslomalla lapset majoittuvat veloituksetta!

Suunnatkaa syyslomalle Hotel Mestariin!              Syyslomatarjouksellamme lapset majoittuvat veloituksetta!

Syksy on pitkä ja vielä on hetki matkaa kohti valoisampia, pidempiä päiviä. Yhteinen loma perheen kanssa piristää ja tekee kaikille hyvää!

Haluamme tarjota lapsiperheille unohtumattoman loman täynnä hauskuutta. Syyslomatarjouksellamme lapset majoittuvat Hotel Mestarissa veloituksetta!

Varaa

Varausaika: 28.10.2023 asti
Majoitusaika: 13.-29.10.2023.

Varaa etuhintainen huoneesi verkkosivuiltamme tai suoraan hotellin vastaanotosta. Varaus hoituu helposti myös alla olevan linkin kautta. Tarjoushinta on voimassa myös useamman kuin kahden yön varaukseen.

Hintaan sisältyy aamiainen, kuntosalin käyttö ja Wi-Fi.

Varaa nyt

Kampanjaehdot

Tarjous koskee alle 17-vuotiaita lapsia. Etu on voimassa saatavuuden mukaan. Huomioithan, että tarjoushintaisia huoneita on saatavissa rajoitettu määrä. Tarjoushintaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja/tai alennuksiin.

Vakuuskäytäntö:
Huone maksetaan tavallisesti hotellissa paikan päällä, hotelliin saapumisen yhteydessä. Pidämme huoneen varattuna saapumispäivänä klo 18.00 saakka. Myöhäisen saapumisen varalta (klo 18 jälkeen) voit taata varauksesi ennakkomaksulla tai luottokorttivaltuutuksella. Otathan asian tiimoilta yhteyttä hotellin vastaanottoon.

Peruutuskäytäntö:
Varausta voi muuttaa tai sen voi peruuttaa saapumispäivänä klo 18 mennessä.

Search