Hyppää sisältöön

Mestarillinen Hiihtoloma!

Nauti lumisesta Helsingistä ja viihdy keskustan sydämessä!

Talvilomat lähestyvät ja nyt on aika varata talven ihanin staycation! Tahdomme tehdä lomastasi ikimuistoisen ja uskomme uniikkien kohteidemme, hotellin mukavien sänkyjen ja ravintoloiden herkullisen ruuan tekevän lomastasi juuri sellaisen! Nyt pääset hotlailemaan talven lomat -20 % alennuksella. Älä suotta odottele, vaan pakkaa talvilomafiilis matkaan ja saavu meille hemmoteltavaksi!

Varaa yksi, kaksi tai vaikka viisi yötä -20% edullisemmin! Myös suositut pakettimme varattavissa -20% alennuksella talvilomakampanjamme ajan 8.1.-9.3.2024.

PSST. Jos olet matkalla perheen kanssa tutustu myös Hotel Mestarin Kids Eat Free -hiihtolmaetuun!

Varaa

Tarjoushinnat voimassa 8.1.-9.3.2024. Tarjoushintoja ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja/tai alennuksiin.
Majoitusaika tarjoushinnoin 8.1.-10.3.2024.

 

Varaa nyt 

Vakuuskäytäntö:

Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varausvaiheessa. Huone maksetaan tavallisesti hotellissa paikan päällä, hotelliin saapumisen yhteydessä. Pidämme huoneen varattuna saapumispäivänä klo 18.00 saakka. Myöhäisen saapumisen varalta (klo 18 jälkeen) voit taata varauksesi ennakkomaksulla tai luottokorttivaltuutuksella. Otathan asian tiimoilta yhteyttä hotellin vastaanottoon.

Peruutuskäytäntö:

Varaukset päivän joustavalla hinnalla: Varausta voi muuttaa tai sen voi peruuttaa saapumispäivänä klo 18 mennessä (paikallista aikaa). Huone maksetaan hotellissa paikan päällä, tavallisesti hotelliin saapumisen yhteydessä.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Search