
Maistiaisia tulevasta Maestro51:stä
Keskellä Hotel Mestaria sykkii sen intohimoinen sydän, Latin Bistro & Bar Maestro 51, tarjoten paikan seurusteluun kokeilunhaluisille, elämänjanoisille ja vastakohtien ystäville. Toukokuussa Latin Bistro & Bar Maestro 51 kutsuu nautiskelijat yhteen Hotel Mestarin avautuessa. Maestro 51 antaa mestariuden näytteitä niin à la carte- ja lounasannoksissaan kuin cocktail- ja viinilistassaankin.
Kaiken voi tehdä vastuullisemmin
Ranskalainen pihviklassikko Tournedos Rossini saa seurakseen Faux Grasia eli cashewpähkinöistä tehtyä valemaksaa. Maistuvaa ja taivaallisen täyteläistä, mutta myös ihanan eettistä. Me olemme aivan pähkinöissämme tästä ideasta!
Täyteläinen kasvisherkku
Kasvisruokakin voi olla tuhtia ja runsaan täyteläisen makuista. Mehevän ja tiiviin rakenteen sekä korkean proteiinipitoisuutensa vuoksi portobello-sieni on erinomainen raaka-aine niin burgeriin kuin pastan kaveriksi. Sienet ovat ruokatrendinä kovassa nosteessa monestakin syystä. Ne ovat monikäyttöisiä, ravitsevia ja ekologisia sekä tukevat muiden raaka-aineiden makuja niiden umamipitoisuuden vuoksi. Maestron annoksissa käytämme aina kotimaista portobelloa.
Liekitetty Chorizo pukeutuu mustaan
Liekitetty Chorizo on suosittu herkku erityisesti Portugalin fado-klubeilla. Portugalilaisena käsityönä, sukupolvien aikana syntyneellä taidolla tehdään tämän annoksen mestarilliset keramiikka-astiat mustasta savesta. Niiden pinnassa on kiehtova musta kiilto, joka kruunaa jaloviinalla liekitetyn Chorizon.
Alaska on fire!
Suussa sulava, myös uunijäätelön nimellä tunnettu jälkiruokaklassikko Baked Alaska syntyy jäätelöstä ja kakusta, jonka päällä on paahdettua marenkia.
Annos käy äärimmäisen kuumassa uunissa juuri sopivan ajan, jotta marenki kiinteytyy ja karamellisoituu, mutta jäätelö ei sula. Me osaamme tämän mestarillisen ajoituksen.
Stay tuned ja tule maistamaan mestariuden taidonnäytteitä Latin Bistro & Bar Maestro 51:een 31.5.2022 alkaen!